Graaf van Zande fase 1

's-Gravenzande Bouw gestart
Van € 401.325 tot € 630.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (geen beschikbaar)
  • Wonen 112 tot 146 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Graaf van Zande fase 1

’s-Gravenzande. Maar weinig mensen weten dat deze plaats al meer dan 750 jaar bestaat. In 1246 kreeg het, van Graaf Willem II van Holland, als enige stad van het Westland, officieel stadsrechten. In de eeuwen die volgden werd ’s-Gravenzande een plek van bloeiende handel en markten. Nog steeds zijn de herinneringen daaraan overal te zien.

Tegenwoordig is ’s-Gravenzande dé plaats in het Westland waar moderne en historische tijden elkaar volledig hebben omarmd en daardoor een hele eigen sfeer geven.

Met een centrum waar het gezellig is en u alles kunt vinden wat uw hartje begeert. Van winkels tot en met verfijnde horeca. In de naaste omgeving van ‘s-Gravenzande komt u de Westlandse natuur en het strand in al hun pracht tegen. Inderdaad: ‘s-Gravenzande is uitgegroeid tot de plaats met het betere leven in het Westland. En juist daar komt er nu een heel bijzonder woonproject aan: Graaf van Zande. De 41 woningen zijn voor alle leeftijden, helemaal in lijn met het hoge leefniveau van ’s-Gravenzande.

Graaf van Zande is natuurlijk gloednieuw maar heeft ook iets historisch. De inspiratie is geënt op het vroegere wonen op een slot. Van buiten beschermd met daarbinnen een grote plaats waar mensen samenkwamen, handel dreven en plezier maakten.

In het midden bevindt zich een grote gemeenschappelijke tuin. Er omheen zijn de fraaie 27 eengezinswoningen en 14 appartementen gerangschikt in een geborgen carre. Graaf van Zande gaat ook dat beschermde wonen bieden.
Belangrijk voor gezinnen met spelende kinderen en voor de oudere bewoners. De meeste woningen en het binnenterrein zijn namelijk alleen via twee poorten bereikbaar. Zo ontstaat er een beschutte omgeving naar de buitenwereld en krijgt het wonen in Graaf van Zande iets van ‘onder ons’.

Direct buiten de poorten van Graaf van Zande worden parkeervoorzieningen aangelegd waar alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop maart 2019
Start bouw oktober 2019

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Graaf van Zande fase 1

Van € 401.325 tot € 630.000 v.o.n.