Graaf van Zande fase 2

's-Gravenzande Verkoop gestart
Van € 345.000 tot € 425.775 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (geen beschikbaar)
  • Wonen 139 tot 157 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 78 tot 130 m²

Project Graaf van Zande fase 2

Graaf van Zande is natuurlijk gloednieuw maar heeft ook iets historisch. De inspiratie is geënt op het vroegere wonen op een slot. Van buiten beschermd met daarbinnen een grote plaats waar mensen samenkwamen, handel dreven en plezier maakten.

In het midden bevindt zich een grote gemeenschappelijke tuin. Er omheen zijn de fraaie 27 eengezinswoningen en 14 appartementen gerangschikt in een geborgen carre.

Graaf van Zande wordt een unicum in de omgeving. Hier kunt u royaal wonen met een eigenzinnige uitstraling. U kunt op uzelf zijn maar ook met anderen. Met thuis naar keuze een aangename stilte maar buiten soms ook gezellig geroezemoes. Oer-Nederlands maar door de centrale tuin krijgt u ook een vleugje Mediterraan buitenleven.

Het is er royaal maar ook intiem wonen. Kortom: een heel bijzonder woonidee en echt een plek voor mensen die onderscheidend willen wonen en genieten. Van jong tot oud. Van alleenstaanden, stellen tot en met gezinnen met opgroeiende kinderen. Een prachtige locatie voor alle leeftijden.

Graaf van Zande gaat ook dat beschermde wonen bieden. Belangrijk voor gezinnen met spelende kinderen en voor de oudere bewoners. De meeste woningen en het binnenterrein zijn namelijk alleen via twee poorten bereikbaar. Zo ontstaat er een beschutte omgeving naar de buitenwereld en krijgt het wonen in Graaf van Zande iets van ‘onder ons’.

Direct buiten de poorten van Graaf van Zande worden parkeervoorzieningen aangelegd waar alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats.

Foto's

Omgeving

Graaf van Zande ligt op een bijzondere locatie: aan de zogenaamde ecologische Poelzone. Deze groene ecologische zone is rijk aan water en natuur mét een verbinding naar de kust. Graaf van Zande ligt precies tussen de Poelwatering en de Nieuwe Vaart in een dorpse woonwijk tussen het groen en water met speelplekken voor alle leeftijden.

Met de fiets bent u in 5 minuten op het strand of bij de recreatieplas Prinsenbos. Binnen tien minuten wandelt u in het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande of Naaldwijk met hun brede winkelaanbod. Kinderopvang, de basisschool en de middelbare school liggen op een paar minuten fietsen. Voor sportievelingen; het Juliana Sportpark en het zwembad de Maesemunde liggen dichtbij. Alles bij elkaar volop redenen om voor dit prachtige project te kiezen.

De algemene bereikbaarheid van Graaf van Zande is goed. Bus 31 brengt u naar Den Haag, Hoek van Holland of Monster. Ook voor het vervoer met de auto zijn er uitstekende verbindingen: Via de Lier krijgt u aansluiting met de A20 richting Rotterdam en de N223 richting Delft. De N211 leidt u in noordoostelijke richting, via Poeldijk en Wateringen, naar de aansluiting op de A4 richting Schiedam/ Rotterdam of Den Haag/ Amsterdam. Kortom: alle grote steden zijn bijzonder goed bereikbaar.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Graaf van Zande fase 2

Van € 345.000 tot € 425.775 v.o.n.