Heidezoom 32 woningen

't Harde
Van € 279.000 tot € 425.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (1 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 165 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 120 tot 340 m²

Project Heidezoom 32 woningen

Heidezoom groeit verder!

Wonen op Heidezoom is inmiddels een begrip in ’t Harde. Een gezellige nieuwbouwwijk met prachtige woningen, gelegen aan de rand van ’t Harde, omringd door bos en weiland. Kortom: Wonen met de Veluwe aan je voeten!
De eerste fase is ondertussen gerealiseerd: een mooie mix van rijwoningen, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen. Dit sluit naadloos aan qua architectuur en landelijke stijl bij de rest van de wijk.

Ondertussen is de ontwikkeling van de laatste fase in volle gang; 32 woningen.
Dit project bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen, 10 rijwoningen en 16 twee onder één kapwoningen.

Levensloopbestendige woningen:
De levensloopbestendige (senioren)woning biedt een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Optioneel kan op de verdieping tevens een slaapkamer worden geplaatst.

Tussenwoningen:
Fraaie, ruime tussenwoning in de geliefde wijk Heidezoom in t Harde. Dit is de laatste fase, dus de laatste kans op een nieuwbouwwoning in deze wijk. Deze mooie tussenwoningen zijn voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woningen hebben een EPC van 0,0, dus de woning voorziet in het woning-gebonden energieverbruik.

Hoekwoningen:
Deze ruime hoekwoningen bieden veel mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld een riante uitbouw mogelijk. Zo wordt het mogelijk een slaap- en badkamer op de begane grond te creëren, of een mooie studeerkamer of hobbykamer. Deze fraaie woningen hebben een ruime tuin, zijn voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woningen hebben een EPC van 0,0, dus de woning voorziet in het woning-gebonden energieverbruik.

Twee-onder-één kap woningen:
Deze fraaie twee-onder-één kap woningen zijn voorzien van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. De woningen hebben een EPC van 0,0, dus de woning voorziet in het woning-gebonden energieverbruik.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Heidezoom 32 woningen

Van € 279.000 tot € 425.000 v.o.n.