Redute+

Tiel Bouw gestart
Van € 359.500 tot € 449.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (1 beschikbaar)
  • Wonen 149 tot 150 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 243 tot 397 m²

Project Redute+

Redute, straks (of eigenlijk nu al) dé wijk in Tiel! Imposant langs de Waal als 'vesting' achter de kade. En dat is nou exact de inspiratie achter de naam, want hoe noemden ze zo'n gebied ook wel vroeger? Inderdaad de 'Redoutes' of 'Ronduites', oftewel dit is de hippe variant ervan.  

Opvallend en volop variatie, daar houden we van! We hebben alles net even meer aandacht gegeven, check maar eens de details in de gevel of de andere 'must haves' als vloerverwarming, zonnepanelen en verdiepingshoge deuren. Hoe gaaf is dat? Allemaal all-in! Kortom net even een stap verder en je voelt 'm vast al, juist daar staat die '+' voor. 

Tip: Ze zijn ook geschikt voor het ietwat ongeduldige type, dit is namelijk een nieuwbouwwijk die al (bijna) bestaat. Kortom de voordelen van nieuwbouw, maar dan al wel de circa verhuisdatum kunnen plannen en misschien nog fijner: nagenoeg geen bouwperikelen meer als jij er woont. Oftewel een perfect moment om in te stappen en tot de oplevering alvast de sfeer te voelen en te beleven door over de kade te wandelen!

Foto's

Omgeving

Zeg maar 'hallo Jumbo' of juist de supermarkt bekend om haar groente- en fruit: LIDL, dichtbij, dus hier scoor je straks jouw boodschappen. Nog gemakkelijker? We hebben het al even gecheckt en yes, AH bezorgd hier! Tips met onze 'favorieten van Tiel': De kaasstengels van Fijnbakkerij Bouman, de Patisserie van Van Ooijen en het alom bekende ijs van Daisy's, absoluut het proberen waard! Daarna weet je het zeker, wonen in Tiel staat gelijk aan genieten!

Tiel, een hotspot in NL en daarom perfect passen bij de lifestyle van 'altijd mobiel willen zijn'? Dus 1x met je ogen knipperen en al op de snelweg zijn of last minute nog snel in de trein springen om het weekend in bijvoorbeeld Den Bosch, Nijmegen, Arnhem of Utrecht te vieren? Met de A15, A2 en het station, is dit dé plek voor de avonturiers onder ons, maar ook juist voor de 'harde werker' die graag maximaal van deze voordelen profiteert en geen (reis)tijd wil verliezen!

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop januari 2019
Start bouw mei 2019
Verwachte oplevering december 2020

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

HOME makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0541-532500

Dolron Rivierenland Makelaars | Qualis

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0344-622220
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing