Park Centraal | fase 5

Tilburg
Van € 288.725 tot € 399.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54 (3 beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 169 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 129 tot 282 m²

Project Park Centraal | fase 5

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark.

De woningen
Er is in Park Centraal fase 5 een grote variatie aan woningtypes. De types Boterbloem en Camelia zijn gelegen aan een brede, groene laan. Type Dotterbloem, Duinviool, Ereprijs en Honingklaver liggen aan het centrale park in het hart van de wijk. Auto's worden zoveel mogelijk aan het zicht ontnomen door de toepassing van parkeerhoven aan de achterzijde van de woningen. Diverse woningen zijn voorzien van een garage en/of hebben de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein.

Alle woningen zijn standaard duurzaam en comfortabel. Zo komt er vloerverwarming- en koeling, worden pv-panelen toegepast en wordt een combiwarmtepomp aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Park Centraal | fase 5

Van € 288.725 tot € 399.950 v.o.n.