Aan de Waterkant - Toren H

Tilburg Verkoop gestart
Van € 199.000 tot € 675.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 78 (geen beschikbaar)
  • Wonen 61 tot 161 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Aan de Waterkant - Toren H

Toren H
WONEN MET PRACHTIG UITZICHT

Afgelopen jaren heeft de waterkant van het Wilhelminakanaal een nieuw gezicht gekregen. De diversiteit aan gezinswoningen en appartementen van “Aan de Waterkant” vormt een nieuw eigenzinnig lint aan het water.
Het havenpark, dat vanaf het begin van de Piushaven helemaal doorloopt tot aan de Meierijbrug over het Wilhelminakanaal, is een prachtige wandelroute van de haven richting natuurgebied Moerenburg. Op de overgang tussen stad en natuurgebied komt Toren H te staan. Toren H is de afronding van het project Aan de Waterkant en wordt gerealiseerd op de hoek Twentestraat / Meierijbaan.

De appartementen in Toren H krijgen een uniek zicht over Moerenburg of de stad Tilburg. Hier ervaar je de rustgevende kwaliteiten van het water en het weidse uitzicht, maar vind je de gezellige drukte van de bruisende Piushaven om de hoek.

Het stoere ontwerp van Toren H is van Diederen Dirrix Architecten, verantwoordelijk voor de ontwerpen van alle woningen in Aan de Waterkant.

De fantastische ligging aan het water, het unieke uitzicht en de terrassen van de Piushaven op loopafstand, maken Aan de Waterkant tot een van de populairste nieuwe woonbuurten van Tilburg.

Ligging in detail

Van alle gemakken voorzien! Het winkelcentrum AaBe voor de dagelijkse boodschappen zit “om de hoek”. Na een korte wandeling kun je heerlijk genieten op een van de vele terrasjes in de Piushaven of loop je even door naar het stadscentrum. Wil je liever rust en natuur, dan loop je de brug over en sta je midden in natuurgebied Moerenburg!

De begane grond en de eerste verdiepingen van het gebouw worden ingezet voor parkeren en de individuele bergingen. Vanaf de tweede verdieping, dus ruim boven de kruin van de Meierijbaan en Meierijbrug, liggen de eerste appartementen. Verdeeld over 18 verdiepingen wordt er een grote verscheidenheid aan appartementen gerealiseerd. Alle appartementen krijgen een balkon of loggia, prachtig uitzicht en een overdekte privé parkeerplaats.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2019

Woningtypen

Van de 78 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Aan de Waterkant - Toren H

Van € 199.000 tot € 675.000 v.o.n.