Buitenhof Oost fase 3

Tilburg
Van € 243.000 tot € 595.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (geen beschikbaar)
  • Wonen 112 tot 198 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 130 tot 643 m²

Project Buitenhof Oost fase 3

Butienhof Oost fase 3
Aan de westrand van Tilburg, in het groene Koolhoven Buiten, ligt Buitenhof Oost. Als een oase van actief en natuurlijk woonplezier, prachtig ingebed in het unieke, waterrijke natuurgebied de Dongevallei. Hier kun je al je woonwensen realiseren. Het wonen is er overweldigend mooi!

Belangstelling in dit project? Meld je bij de een van de verkopende makelaars of check de projectwebsite.

Ligging:

Zo gevarieerd als de natuurlijke omgeving is, zo divers is Buitenhof Oost. Deze derde fase heeft weer een heel eigen uitstraling, net even anders dan de eerste twee fases. Natuurlijk weer met woningen in verschillende varianten, allemaal met talloze mogelijkheden om je eigen indeling en afwerking te bepalen.

Kies bijvoorbeeld voor een tussenwoning of een van de prachtige hoekwoningen met een mooie pergola aan de voorzijde. Hier heb je de mogelijkheid om direct aan de natuur te wonen. Of ga voor een tussen- en hoekwoning waar je voor de deur kunt parkeren en waar je direct deel uitmaakt van de levendigheid in de wijk. De twee-onder-een-kapwoningen zien er niet alleen anders uit dan de woningen die al in Buitenhof Oost gebouwd worden, ook de indeling is verrassend anders. Gaat je voorkeur uit naar een vrijstaande woning? Ook die zijn beschikbaar, in drie verschillende varianten.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Hart van Brabant Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5835000

Van de Water Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 013-5952952
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing