Boothuis (Galjoenstraat - Gondelstraat)

Tilburg Verkoop gestart
Van € 910 tot 1.015 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (27 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 61 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
  • Perceel 25 m²

Project Boothuis (Galjoenstraat - Gondelstraat)

Eén straat achter de Piushaven – op de hoek van Galjoenstraat en de Gondelstraat worden op dit moment de woningen en appartementen van Boothuis gebouwd. En jij kunt hier – naar verwachting - vanaf oktober wonen!

DE HUURWONINGEN EN DE HUURAPPARTEMENTEN
Het project bestaat uit 23 woningen en 12 appartementen. 15 van deze 23 woningen en de 12 appartementen komen te huur via KIN Makelaars. De woningen zijn circa 50 m2 groot, de driekamerappartementen variëren in grootte van circa 57,5 tot circa 61 m2. Bij alle appartementen en woningen die via KIN verhuurd worden zit ook een eigen parkeerplaats: de tijd dat je naar een parkeerplek moet zoeken is dus definitief voorbij!

DE LOCATIE
Wat een heerlijke plek is het om te wonen! Op een paar honderd meter van de Piushaven, op een paar minuten fietsen van de binnenstad en lekker dicht bij het centraal station. En ook voorzieningen zoals scholen, horeca, supermarkten e.d. liggen in de directe omgeving.

HUURWONINGEN VAN CIRCA 50 M2
De woningen hebben een totaaloppervlak van circa 50 m2, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Beneden vind je de woonkamer met open keuken, boven de slaapkamer, badkamer en een berging / technische ruimte (waar ook plek is voor de wasmachine en droger). Mede dankzij de zonnepanelen op de woningen, is je energierekening bijzonder laag. De woningen hebben geen buitenruimte en geen berging. Bij goed weer kun je wel genieten van het groene binnenterrein waaraan het merendeel van de woningen grenst. De gemeenschappelijke fietsenstalling die in het appartementengebouw gelegen is, wordt toegewezen aan de 15 eengezinswoningen. Je fiets kun je dus binnen kwijt. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats. De prijzen van de 15 vrije sector huurwoningen variëren van 910,- tot 940,- (inclusief parkeerplaats). De servicekosten voor deze huurwoningen bedragen € 35,-- per maand.

APPARTEMENTEN VAN CIRCA 60 M2
De 12 appartementen (met balkon) zijn er in drie types. Variërend in grootte van circa 57,5 tot circa 61 m2. Het gebouw is voorzien van een lift en een videofooninstallatie. Ieder appartement heeft eigen zonnepanelen en er zijn aanvullend nog zonnepanelen voor de algemene ruimten. De appartementen hebben op de begane grond een eigen berging, en ieder appartement krijgt de beschikking over een eigen parkeerplaats. De prijzen van de appartementen variëren van 925,- tot 1.015,- (inclusief parkeerplaats). De servicekosten voor deze appartementen bedragen € 50,-- per maand.

AFWERKINGSNIVEAU
De woningen en appartementen worden allemaal even luxe afgewerkt. De keukens worden voorzien van RVS recirculatie afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasmachine, koel-vriescombinatie en combimagnetron (van het merk Etna). In de badkamer vind je de douche ; wastafel met mengkraan ; spiegel ; planchet en handdoekhaak. De wanden van de woningen en appartementen worden afgewerkt, de vloeren niet. Hier dien je zelf nog vloerbedekking, laminaat of andere afwerking te plaatsen. Datzelfde geldt voor de plinten. Deze worden door verhuurder niet geplaatst.

VERWARMING
Zowel de appartementen als woningen zijn voorzien van vloerverwarming. Centraal te regelen middels een thermostaat in de woonkamer. Er is een elektrische radiator in de badkamer. De verwarming geschiedt door middel van een luchtwarmtepomp met boiler.

EXTRA DUURZAAM, EPC = 0
De woningen worden extra duurzaam gebouwd. Dusdanig dat ze zelfs een EPC hebben van 0.

PARKEREN
Op het binnenterrein komen 29 parkeerplaatsen waarbij 2 plaatsen gereserveerd zijn voor elektrische deelauto’s. Een deel van de parkeerplaatsen is overdekt zodat daar extra zonnepanelen kunnen worden geplaatst.

VERWACHTE OPLEVERING
Verwachte oplevering van het project is oktober 2021.

HUURVOORWAARDEN
- Eénverdiener: 3,5 x bruto maandhuur als inkomenseis (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld);
- Tweeverdieners: het tweede bruto salaris telt voor 1/3 mee (uitzondering: beide AOW, dan worden beide salarissen
volledig meegerekend; beide vast contract dan graag overleg);
- Eén maand borg;
- Bij een jaarcontract geldt dezelfde inkomenseis met een verhoogde borg van 3 maanden;
- ZZP’ers: dezelfde eis met een verhoogde borg van 3 maanden;
- Bij een minimum salaris van 75% van de inkomenseis (of in sommige gevallen proeftijd) is een garantstelling van
derden vereist voor een jaar huur;
- Indien u een pensioenuitkering ontvangt gelden er andere voorwaarden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2021

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er nog 27 beschikbaar

Verkoopmakelaar

KIN Makelaars Tilburg

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5339339
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Boothuis (Galjoenstraat - Gondelstraat)

Van € 910 tot 1.015 /mnd