Park Centraal | fase 6

Tilburg
Van € 279.950 tot € 449.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (2 beschikbaar)
  • Wonen 126 tot 172 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 145 tot 307 m²

Project Park Centraal | fase 6

Park Centraal Tilburg
Een prachtig project van circa 380 woningen aan de uiterste westrand van Tilburg. Het betreft een plan met een breed palet aan woningen in diversen prijscategorieën. Het bijzondere van dit plan is het centrale park dat het hart vormt van de wijk en loopt door de gehele lengte van het plangebied. Daardoor liggen alle woningen in de wijk aan of in directe relatie tot het park.

Het park kent verschillende sferen: bos, waterrijk, de velden. In het park wordt een wadi aangelegd, ookwel een groene waterberging voor de afvoer en opvang van hemelwater. In het park worden diverse bomen en heesters gepland en zijn er lage bloemrijke plantvakken. De speelplekken voor verschillende leeftijdsgroepen liggen verspreid door het buurtpark.

Fase 6
In Park Centraal fase 6 komen 22 koopwoningen en 6 huurwoningenwelke gelegen zijn aan aan lange, groene laan. Zowel hoek - en rijwoningen van het type Campanula en Dotterbloem komen terug in dit plan maar ook diverse twee-onder-een-kapwoningen van het type Duinviool. Ook komt het type Honingklaver weer voor in fase 6. Diverse woningen zijn voorzien van een garage en hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

Alle woningen zijn standaard duurzaam en comfortabel. Zo komt er vloerverwarming- en koeling, worden pv-panelen toegepast en wordt een combiwarmtepomp aangebracht. Dat is goed voorbereid op de toekomst!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Park Centraal | fase 6

Van € 279.950 tot € 449.950 v.o.n.