De Noorderstreek fase 4

Tilburg Verkoop gestart
Van € 267.500 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (2 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 159 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 129 tot 401 m²

Project De Noorderstreek fase 4

Op de plaats waar wijnimporteur Verbunt zich ooit vestigde ontstaat een bijzondere woonwijk. Een ideale plek voor je eigen thuis. Sfeervol en beschut, als een dorp middenin de grote stad. Op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum. Een plek waar je kunt kiezen voor een huis naar jouw smaak, want variatie en keuzemogelijkheden heb je in de Noorderstreek volop. Tilburgs bekendste wijnimporteur, Verbunt, vestigde zich op het terrein waar de Noorderstreek zich nu bevindt . Destijds stonden er diverse wijnkelders voor opslag, maar nu kun je er wonen. Eén ding zal op het Verbuntterrein echter nooit veranderen: smaak zette hier de toon en dat houden we zo.

Inmiddels zijn de eerste 3 fases gerealiseerd en bewoond. De uitstraling en sfeer van de wijk is al zichtbaar. Fase 4 wordt in deze brochure weergegeven. De Noorderstreek fase 4 bestaat uit meerdere woningtypes. Vrijstaande woningen, vrijstaand geschakelde woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen, in verschillende breedtes en met verschillende verfraaiingen.

Fase 4
We zijn volop bezig met de ontwikkeling van de vierde en laatste fase van het nieuwbouwproject "de Noorderstreek", totaal zo’n 31 woningen.
De verkoop van fase 4 start 16 november a.s..

Interesse?
Proef alvast van onze plannen en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief op contact met ons op via of 013 - 5 400 700

Foto's

Omgeving

Kindvriendelijk:
Kinderen kunnen in De Noorderstreek veilig buitenspelen. Klimmen, voetballen of als ze wat ouder zijn gewoon hun vrienden ontmoeten. Verspreid over het plan worden hier plekken voor ingericht, zodat kinderen van piep tot puber zich in De Noorderstreek geen moment hoeven te vervelen.

Natuur:
Wandelen, klauteren, hutten bouwen of gewoon lekker onder een grote boom van een mooie dag genieten, dat kan allemaal in de Noorderstreek zelf. Maar je bent ook zo in het Quirijnstokpark. En op mooie dagen pak je lekker de auto naar de Drunense Duinen.

Scholen:
De kinderen naar school brengen kan vanuit de Noorderstreek lekker op de fiets. Naar de middelbare school kunnen ze zelfs lopen. Het Cobbenhagenlyceum en de Cobbenhagenmavo liggen namelijk aan de overkant van de Jac. Van Vollenhovenstraat.

Sport:
Op loopafstand van de Noorderstreek kun je voetballen bij Zigo, tennissen bij Quirijn, fitnessen bij Crossfit of B-Me en zelfs trainen met american football team ‘de Tilburg Wolves’. Zin in een frisse duik? Dan pak je gewoon de fiets naar Zwembad De Drieburcht bij het Wagnerplein. Praktisch om in de buurt te hebben met kleine kinderen. Bij de zwemles ben je dan zo.

Spoorzone:
Direct achter het station ligt De Spoorzone. De nieuwe hotspot van Tilburg. Hip, industrieel en vooral onconventioneel. Het ene na het andere kekke initiatief ziet hier het licht. Van stadscamping tot trendy restaurant, van koffiehuisje tot skatepark. Vervelen zul je je hier niet snel.

Piushaven:
Net buiten het centrum ligt de Piushaven. Een heerlijke plek om te zijn op mooie dagen. Je vindt er tal van bijzondere proost-, slaap- en smulplekken aan het water. Bovendien worden er allerlei kunst-, cultuur- en sportevenementen georganiseerd. En wil je graag het water op? Dan huur je hier gewoon een bootje.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2019

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Naber Garantiemakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5 400 700

Transparant Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 013-4676107
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing