Warandepark

Tilburg
€ 475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 3 (1 beschikbaar)
 • Aantal kamers 6
 • Perceel 2.735 m²

Project Warandepark

In een bosrijke omgeving nabij de Oude Warande en het Wandelbos ligt, op loopafstand van Tilburg University, een prachtig bouwperceel van ruim 2700 m2.

Het maakt deel uit van een verkaveling van 5 bouwpercelen, waarvan 2 reeds bebouwd zijn en 2 onlangs verkocht.

Het kavel biedt uitzicht op het voorliggende akkergebied. De twintig meter brede strook met volwassen eikenbomen verleent dit kavel een vorm van privacy en intimiteit.
Een majestueuze rode beuk geeft het kavel een bijzonder karakter. De ontsluiting kan naar keuze van de koper via de Simon Vestdijkhof of met een eigen inrit aan de Reeshofdijk.

U kunt op het kavel een vrijstaande villa realiseren, maar ook een dubbel woonhuis behoort tot de mogelijkheden.

Voor de verkaveling geldt een beeldkwaliteitsplan. Dat betekent dat de bebouwing zal moeten aansluiten bij de vormentaal en materialisatie van de reeds gebouwde villa’s.
Binnen dat kader kunt u echter een perfect op uw persoonlijke wensen en smaak toegesneden ontwerp laten realiseren.

Kavel 1: circa 2745 m², VERKOCHT
Kavel 3: circa 3554 m², VERKOCHT
Kavel 5: circa 2735 m², € 475.000 v.o.n.

Omschrijving kavel 1:
Deze kavel biedt een fantastisch uitzicht op het voorliggende akkergebied. Een twintig meter brede strook met volwassen eikenbomen geeft de kavel toch een vorm van beschutting en intimiteit. Deze kavel is het meest open van sfeer.

Omschrijving kavel 3:
Deze kavel is een uitgesproken bosperceel, met een beplanting van hoogstammige naaldbomen en kastanjebomen.

Omschrijving kavel 5:
Deze kavel biedt net als kavel 1 uitzicht op het voorliggende akkergebied. De twintig meter brede strook met volwassen eikenbomen verleent ook deze kavel een vorm van beschutting en intimiteit.
Dit kavel krijgt een bijzonder karakter door een majestueuze rode beuk. De afnemer heeft de keuze om het kavel te ontsluiten vanaf de gemeenschappelijke weg of via eigen inrit vanaf de hoofdweg.

Voor extra informatie over de kavels en ontwerpen verwijzen wij u graag naar de project website:

Architect Jacq. de Brouwer:
Jacq. de Brouwer (1952) is mede naamgever van Bedaux de Brouwer Architecten en is bekend om zijn kwalitatief hoogwaardig oeuvre. Een groot aantal van De Brouwers projecten is de afgelopen decennia met architectuurprijzen bekroond; zijn werk is inmiddels in vele landen zowel binnen als buiten Europa gepubliceerd. In 2004 is een monografie over zijn werk verschenen. De architectuur van Jacq. de Brouwer kent al decennia lang een continuïteit van hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking, en laat zich omschrijven als een mild en tijdloos modernisme, met oog voor mens en omgeving. De verschillende projecten zijn herkenbaar aan de ingetogen, scherp gesneden architectuur met een uitgesproken materiaalkeuze en een verfijnde en ambachtelijke detaillering.
Krachtige architectuur met beperking van middelen.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Type "Bestaand"

  Bouwgrond € 475.000 v.o.n.
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kavel 5 (Bouwnr. 0) wonen € 475.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Warandepark

€ 475.000 v.o.n.