De Tricotage

Tilburg Bouw gestart
Van € 311.000 tot € 322.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (7 beschikbaar)
  • Wonen 103 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 89 tot 99 m²

Project De Tricotage

Spannend, een nieuw huis! Wat leuk dat je interesse hebt in een van de prachtige stadswoningen van de Tricotage.

Wij als ontwikkelaars van de Tricotage streven naar een goed functionerende wijk, waar jij met je gezin met veel plezier lang kan blijven wonen. Hoe we dat doen?
Door ontwikkelen en beleggen hand in hand te laten gaan. Door bewust te investeren in gebieden en kwaliteit. En door de juiste partijen bij elkaar te brengen en intensief samen te werken. Zo creëren we een thuis voor jou en je gezin.

De Tricotage hebben wij zo gecreëerd, zodat er ruimte ontstaat om te wonen, werken, leren, spelen, ontspannen en bewegen. Toegankelijke, gezonde en toekomstbestendige wijken als de Tricotage is de norm. Waar alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik zijn zoals scholing, winkels, parken en zorg.

Veel plezier met het kiezen van de juiste woning.

Comfortabel & modern, de nieuwste stadswoningen van Tilburg op het terrein van de voormalige Tilburgse Textiel Fabriek.

Verkoop van 43 betaalbare woningen in bruisend Tilburg, een moderne en internationale stad.

De Tilburgse binnenstad barst van de interessante highlights. Tilburg is een stad waarin cultuur ruimte en steun krijgt om te groeien en te bloeien.

Rust, ruimte en bruisende stadse mogelijkheden om de hoek. De Tricotage is de ideale woonplek voor gezinnen en young urban professionals.

Foto's

Omgeving

Geniet van de rust midden in de stad.

Betaalbaar wonen in een rustige omgeving. In het verlengde van de Tilburgse Spoorzone ligt Loven Besterd. De opkomende wijk heeft alles wat Tilburg zo’n fijne woonplek maakt: het is er gemoedelijk,dynamisch en bómvol sfeer. Voor de 43 nieuwe woningen op het terrein van een oude textielfabriek geldt hetzelfde. De woningen zijn ruimtelijk, comfortabel en het bruisende stadsleven bevindt zich om de hoek.

De Tricotage is vernoemd naar tricotagefabriek Charma die gevestigd was op deze locatie,

10 minuten lopen van het stadscentrum en het treinstation. Nu is daar ruimte voor vernieuwing, in de vorm van 43 moderne woningen. Waar de historie enerzijds voelbaar blijft dankzij de industriële setting, proef je in Loven Besterd ook de innovatie en ambiance die de industriestad typeert. Koffietentjes, hippe hotspots en creatieve startups - allemaal op loopafstand.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juli 2020

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Tricotage

Van € 311.000 tot € 322.500 v.o.n.