Pleinhuis | Duokoop

Tilburg
Van € 176.500 tot € 191.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
 • Wonen 70 tot 76 m²
 • Aantal kamers 1

Project Pleinhuis | Duokoop

PLEINHUIS | WINNAAR BNA-PRIJSVRAAG 2011

Op de hoek van de Broekhovenseweg en de Groenstraat wordt het project “Pleinhuis” gerealiseerd. Dit project bestaat uit 8 appartementen en 2 maisonnettes die op een commerciële ruimte worden gebouwd. Zeer kenmerkend voor dit project is de brede, luie trap die vanaf de Broekhovenseweg uitkomt op een gezamenlijk terras. Van hier uit zijn de voordeuren te bereiken maar kun je ook met je buren of vrienden lekker buiten zitten.
De buitenzijde van het gebouw wordt gekenmerkt door de “stalengevelbekleding” die het gebouw haar moderne en opvallende uitstaling geeft. De individuele appartementen hebben “een loft achtige” plattegrond waardoor je veel vrijheid hebt met je inrichting. De 2 maisonnettes worden gerealiseerd over twee bouwlagen waarbij je eveneens veel inrichtingsvrijheid hebt. Dit project heeft een BNA prijsvraag gewonnen.

LOCATIE
“Pleinhuis” wordt gerealiseerd op loopafstand van de bruisende binnenstad en Piushavengebied met tal van terrasjes, restaurants en winkels. Na een avondje stappen of een bezoekje aan poppodium 013 ben je binnen enkele minuten te voet of op de fiets weer thuis. Het dichtbij gelegen Leypark biedt volop mogelijkheden om te sporten of te wandelen. Ga je er met de auto op uit; via de Ringbaan-Zuid bereik je binnen enkele minuten de snelweg A58. En boodschappen doen kun je heel snel en makkelijk bij “je overburen”. Kortom de ideale locatie om te wonen.

DUOKOOP
Deze woning worden aangeboden met Duokoop. Duokoop is ontwikkeld om een koopwoning haalbaar en betaalbaar te maken. De grond wordt gekocht door een pensioenfonds en als koper van de woning betaal je voor het gebruik van de grond een maandelijkse vergoeding (canon). Deze vergoeding is fiscaal aftrekbaar. Als koper van de woning kun je de grond op elk gewenst moment kopen tegen vooraf vastgestelde voorwaarden. Het kopen van de grond kan maar is niet verplicht.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Maisonette

  Maisonnette Van € 176.500 tot € 191.500 v.o.n.
  • wonen 70 tot 76 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Maisonette (Bouwnr. 10) Verkocht 76 m² wonen 2 kamers € 191.500 v.o.n.
  Maisonette (Bouwnr. 9) Verkocht 70 m² wonen 2 kamers € 176.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Pleinhuis | Duokoop

Van € 176.500 tot € 191.500 v.o.n.