Nieuw Sintmapark

Tolbert Verkoop gestart
Van € 165.000 tot € 299.665 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (9 beschikbaar)
 • Wonen 93 tot 249 m²
 • Aantal kamers 1 tot 5
 • Perceel 135 tot 807 m²

Project Nieuw Sintmapark

LAATSTE LEVENSLOOPGESCHIKTE WONINGEN EN VRIJE KAVELS NIEUW SINTMAPARK

Het gaat goed met Nieuw Sintmapark. De rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen en de drie-onder-een-kapwoningen zijn inmiddels uitverkocht. De bouw is inmiddels van start en de verwachte planning van oplevering zal zijn in het najaar van dit jaar. Dit is natuurlijk geweldig nieuws en meteen uw laatste kans om een woning te bemachtigen op Nieuw Sintmapark (Deze planning is onder voorbehoud en hier kunt u geen rechten aan ontlenen).

Nu de verkoop op zijn einde loopt, laten we u graag kennis maken met de laatste twee beschikbare levensloopbestendige hoekwoningen. Wie weet bent u binnenkort eigenaar van één van deze royale woningen in het plan Nieuw Sintmapark. Ook zijn er nog enkele vrije kavels beschikbaar.

Hoekwoningen:
De hoekwoningen met bouwnummer 37 en 40 beschikken over het complete woonprogramma op de begane grond, inclusief een slaapkamer en badkamer.
Je betreedt de hoekwoning via een extra ruime hal. De riante woonkamer heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer stap je zo je tuin in. Verder vind je op de begane grond een berging, badkamer en slaapkamer. De verdieping telt twee slaapkamers en een onbestemde ruimte, waarvan bijvoorbeeld een inloopkast gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om van deze ruimte een tweede badkamer te maken. De badkamer wordt casco opgeleverd en is nog volledig naar wens in te delen.
De laatste twee hoekwoningen hebben een vloeroppervlakte van maar liefst 124 m2 en kavels van ruim 380 m2. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond én de eerste verdieping.

Een aantal optie's zijn reeds voor u gekozen, waaronder:
*uitbouw van 1,20 aan de achterzijde t.b.v. een grotere woonkeuken/eetgedeelte
*trapkast in de hal
*vorstvrije buitenkraan
*diverse wandcontactdozen

Vrije kavels:
Wil je liever jouw eigen droomhuis bouwen op Nieuw Sintmapark? Dat is zeker mogelijk. Er zijn acht vrije bouwkavels beschikbaar. Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je verschillende opties. Je kiest een kavel, je neemt zelf een architect en aannemer in de arm of je kiest een van de drie woningen uit de catalogus. Bij de drie standaardwoningen heb je keuzevrijheid, maar hoef je niet te wachten tot een aannemer tijd heeft voor de bouw. Dat is namelijk al voor je geregeld. Bekijk de impressies om een beeld te krijgen van de cataloguswoningen.
- Kavels van circa 595 vierkante meter vanaf € 165.000 v.o.n.
- Kavels van circa 800 vierkante meter vanaf € 199.000 v.o.n.

Geniet van ultiem wooncomfort en ervaar de rust in de parkachtige omgeving. Dit is uw laatste kans op een gloednieuw huis in parkachtig Tolbert.

Nieuw Sintmapark ligt in het gemoedelijke dorp Tolbert, onderdeel van de jonge gemeente Westerkwartier. Je woont hier in een parkachtige omgeving vlak bij de Tolbertervaart en weilanden. Winkels, basisscholen, kinderopvang en een multifunctioneel centrum liggen op loopafstand. Voor de wekelijkse boodschappen of uitgebreid shoppen ga je naar Leek of naar de stad Groningen, dat op slechts vijftien kilometer afstand ligt.

Meer weten? Neem contact op met de verkopende makelaars en/of de projectwebsite.

Prijs-/druk-/zetfouten en wijzigingen voorbehouden

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Nieuws

 • 13 juli 2020

  Wandelt u mee (video) door Nieuw Sintmapark Tolbert?

  BEKIJK HIER DE VIDEO!Wandel met ons mee door de nieuwe woonwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert en ontdek de unieke ambiance en parkachtige locatie van rust en ruimte. Ziet u zichzelf hier al wonen? Op elke ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 8 april 2020

  Bouw gestart Nieuw Sintmapark, laatste woningen beschikbaar!

  Doordat deze huizen maar een korte bouwtijd hebben, kunnen de kopers naar verwachting dit jaar hun nieuwe woning al betrekken. De bouw van de 16 maatwerkwoningen rij- en hoekwoningen, gaat binnenkort van start. Deze ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 11 december 2019

  Prachtige grote vrije kavels op Nieuw Sintmapark

  Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Het is mogelijk om zelf een architect en aannemer in de arm te nemen voor de bouw van ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 050 3114647

Jonkman Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 0594-510100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads