HomeTown

Utrecht Verkoop gestart
Van € 221.700 tot € 635.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 51 (4 beschikbaar)
 • Wonen 50 tot 189 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 82 tot 129 m²

Project HomeTown

Een mooi nieuw stukje Utrecht: welkom in HomeTown!

Op nog geen 14 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad komt HomeTown – een nieuwbouwproject aan het Amsterdam Rijnkanaal met 51 koopwoningen en 9 appartementen.

Een fantastische ligging. Karakteristieke art-deco architectuur. Ruime woningen met een lekkere tuin. Gasloos en duurzaam. Een stadse mix aan bewoners. En veel aandacht voor groen. Dát is HomeTown.

Voorzieningen als supermarkten, goede scholen, gezellige restaurantjes en winkels, alles vind je in de buurt. Met goede OV-verbindingen en – als je toch met de auto gaat – zit je zo op de A2. Ook dat is HomeTown.

HomeTown komt in de nieuwe wijk Leeuwesteyn in het meest oostelijke deel van Leidsche Rijn. Aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Willem Alexanderpark en vlakbij de Dafne Schippersbrug.

Alle verkoopstukken zoals de plattegronden, de prijslijst en het inschrijfformulier vind je op de projectwebsite.

Nog enkele woningen beschikbaar
De inschrijving voor de 9 stadsappartementen in HomeTown is gesloten. Wel zijn er nog enkele eengezinswoningen beschikbaar.
Wil je een optie op een nog beschikbaar bouwnummer? Mail ons dan zo spoedig mogelijk je inschrijfformulier, welke je kunt terugvinden op de projectwebsite. Voor beschikbare bouwnummers worden inschrijfformulieren in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst.

Voor bouwnummers welke onder optie zijn, kun je je nog inschrijven als reservekandidaat. Dit kun je doen door het insturen van een volledig ingevuld inschrijfformulier, welke je kunt terugvinden op de projectwebsite. Op het inschrijfformulier dien je alle woningen van je voorkeur aan te geven, je krijgt namelijk geen bouwnummer toegewezen die je niet als voorkeur hebt opgegeven. In het kader van de beoordeling van de financiële haalbaarheid is het belangrijk dat je je financiële gegevens op het inschrijfformulier volledig en naar waarheid invult.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2019

Nieuws

 • 13 juli 2019

  Appartementen HomeTown, Utrecht | Inschrijven t/m 16 juli a.s.

  Het nieuwbouwproject HomeTown komt in de nieuwe wijk Leeuwesteyn in het meest oostelijke deel van Leidsche Rijn. Het project ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Willem Alexanderpark en vlakbij de Dafne ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 8 juli 2019

  Start verkoop 10 juli a.s. | Appartementen HomeTown, Utrecht

  Nog even de kenmerken van de appartementen van HomeTown op een rij:- Kleinschalig woongebouw met slechts 9 2-kamerappartementen- Ontwerp in een karakteristieke Art Deco architectuur- Woonoppervlaktes variërend ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 6 juni 2019

  Eengezinswoningen HomeTown Utrecht bijna uitverkocht

  De nog beschikbare woningen zijn bouwnummer 1, 3 en 4. Bouwnummer 1 is van het woningtype Ellington. Deze ruime woning heeft een woonoppervlakte van 161 m² en beschikt over 6 kamers. Bouwnummers 3 en 4 zijn van ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

HomeTown

Van € 221.700 tot € 635.000 v.o.n.