Stairway

Utrecht Verkoop gestart
Van € 420.000 tot € 485.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (9 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 122 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 119 tot 134 m²

Project Stairway

NU IN VERKOOP

20 ROYALE EENGEZINSWONINGEN

Het project is gelegen in het zuidelijke deel van Terwijde op loopafstand van het nieuwe ’tweede stadshart’ van Utrecht: Het Leidsche Rijn Centrum. Tevens sta je met 15 minuten fietsen voor de Domtoren en is ook het oude stadscentrum van Utrecht zeer goed bereikbaar. Met de NS-stations van Terwijde en Leidsche Rijn op loopafstand is het project ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Wonen in Stairway betekent centraal wonen in een eigentijds stukje Leidsche Rijn. Dit plan bestaat uit heerlijke woningen van ruim 7 meter breed waardoor de woningen royaal aandoen. Op de 1e verdieping vind je drie ruime slaapkamers en de badkamer met 2e toilet. De 2e verdieping heeft de mogelijkheid tot extra slaapkamers en geeft toegang tot het heerlijke dakterras. Als u op tijd aanhaakt kan de woning ook in overleg met de ontwikkelaar naar wens worden aangepast. Stairway is thuiskomen zoals jij dat wilt!

Het plan wordt gekenmerkt door een eigentijdse architectuur met wel met individuele herkenbaarheid en oog voor detail. De verbondenheid maakt het project tot een compleet geheel.

Naar verwachting gaat de bouw aan het eind van dit jaar van start en kunnen de kopers in het eerste kwartaal van 2021 de sleutels van hun droomwoning in ontvangst nemen.

Interesse om op gesprek te komen om de mogelijkheden te bespreken? Neem een kijkje op de projectwebsite stairway-utrecht.nl en maak een account aan. In het account kan je een digitaal inschrijfformulier invullen en ondertekenen om
een woning toegewezen te krijgen.

Je kan natuurlijk altijd contact opnemen met de makelaar om het project te bespreken.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2019
Verwachte start bouw januari 2020
Verwachte oplevering april 2021

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Stairway

Van € 420.000 tot € 485.000 v.o.n.