De Veiling fase 1 en 3

Utrecht Verkoop gestart
Van € 401.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 107 (35 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 157 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 94 tot 240 m²
Blikvanger Bouwvergunning De Veiling is onherroepelijk!

Project De Veiling fase 1 en 3

De Veiling fase 1 | Bouwvergunning is verleend
Wij kunnen met vreugde mededelen dat de bouwvergunning voor De Veiling onherroepelijk is. Dit is een mooie stap vooruit! Dit betekent dat er binnenkort gestart gaat worden met de bouw van fase 1 - bouwnummer 1 t/m 72. Nagenoeg alle woningen van deze fase staan onder optie. Ben jij ook enthousiast over De Veiling, maar staan de woningen van jouw voorkeur onder optie? Wij kunnen je ten eerste noteren als reservekandidaat. Of nóg beter.... Je adviseren om uit te wijken naar het woningaanbod van fase 3. Hierin zijn nog diverse woningen/appartementen beschikbaar. Wie weet biedt dit uitkomst.

Woningaanbod fase 3
Binnen deze fase zijn nog een aantal eengezinswoningen en appartementen beschikbaar. Hierbij hanteren wij de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voorkom teleurstelling en plan een vrijblijvende afspraak met ons in.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Op de begane grond zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming, waardoor je extra flexibel bent met het inrichten van de woonruimte. Daarnaast hebben alle woningen een eigen privé parkeerplaats.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2019
Verwachte start bouw mei 2020

Woningtypen

Van de 107 huizen in dit project zijn er nog 35 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lauteslager Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 030-2315186

Brecheisen Makelaars Vleuten / De Meern B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6663998

Beumer Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6776000

De Keizer makelaars Vleuten

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6774700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing