De Veiling fase 1 en 3

Utrecht Verkoop gestart
Van € 401.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 107 (22 beschikbaar)
 • Wonen 113 tot 157 m²
 • Aantal kamers 3 tot 6
 • Perceel 94 tot 240 m²
Blikvanger Bouw start binnenkort! Laatste woningen beschikbaar

Project De Veiling fase 1 en 3

De Veiling fase 1 en 3 | Bouwvergunning is verleend
Wij kunnen met vreugde mededelen dat de bouwvergunning voor De Veiling onherroepelijk is. Dit is een mooie stap vooruit! Dit betekent dat er binnenkort gestart gaat worden met de bouw van fase 1 en 3 - bouwnummer 1 t/m 72 en 105 t/m 149.

Laatste kans om koper te worden binnen dit fantastische project!
Het zijn de laatste woningen die binnen De Veiling te koop staan. Ben je ook enthousiast over het project? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak met één van de verkopende makelaarskantoren. Wij informeren je graag in een 1e gesprek over alle mogelijkheden die de woningen te bieden hebben. Wil je liever genoteerd worden als reservekandidaat voor de in optie zijnde woningen? Laat het ons dan ook graag weten.

Maatregelen ivm Corona
Wij houden ons aan de richtlijnen van de RIVM en houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Uw en onze gezondheid staat hierbij voorop. In deze tijden zullen wij de verkoopgesprekken dan ook anders moeten insteken dan gebruikelijk. Bij belangstelling maken we graag een Skype-afspraak zodat we alsnog kennis kunnen maken en jou van alle nodige informatie kunnen voorzien. Een andere werkwijze, maar met dezelfde kwaliteit als normaal gesproken.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Op de begane grond zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming, waardoor je extra flexibel bent met het inrichten van de woonruimte. Daarnaast hebben alle woningen een eigen privé parkeerplaats.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2019
Verwachte start bouw mei 2020

Nieuws

 • 26 maart 2020

  Opschortende voorwaarden vervallen | De Veiling fase 3, Utrecht

  Er zijn nog een beperkt aantal woningen in de Veiling beschikbaar. De woningen bieden volop mogelijkheden om deze naar eigen wens in te richten. Denk aan een aanbouw, het aanpassen van de indeling op de ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 22 februari 2020

  Nieuw woningaanbod fase 3 | De Veiling, Utrecht

  In De Veiling woon je met alle dagelijkse voorzieningen, zoals het station en winkels, binnen handbereik. Ook diverse uitvalswegen zijn dichtbij. De woningen in het project worden gasloos gebouwd ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 5 februari 2020

  Word één van de kopers! | De Veiling fase 1, Utrecht

  Het nieuwbouwproject De Veiling is gelegen in de woonwijk Het Zand. Hier woon je met alle dagelijkse voorzieningen, zoals het station en winkels, binnen handbereik. Ook diverse uitvalswegen zijn dichtbij. De ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 107 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lauteslager Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 030-2315186

Brecheisen Makelaars Vleuten / De Meern B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6663998

Beumer Garantiemakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6776000

De Keizer makelaars Vleuten

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6774700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads