De Veiling fase 1

Utrecht Verkoop gestart
Van € 401.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 72 (38 beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 157 m²
  • Aantal kamers 3 tot 6
  • Perceel 94 tot 240 m²

Project De Veiling fase 1

De Veiling | In verkoop en beschikbare bouwnummers
Inmiddels zijn we in verkoop met dit spraakmakende project en staat een groot deel van de woningen onder optie of is inmiddels verkocht. Ben je de start verkoop mis gelopen en heb je geen kans gehad om je in te schrijven? Er zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar. Ook jij kan straks wonen in De Veiling! Voor de beschikbare bouwnummers hanteren we de regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voor de actuele beschikbaarheid verwijzen wij je graag door naar de projectwebsite. Bij belangstelling in een vrij bouwnummer plannen we graag een afspraak met je in voor een toelichting op het project. Staat jouw favoriete woning al onder optie? Dan noteren we je als reservekandidaat.

Bouwvergunning is verleend
Wij kunnen met vreugde mededelen dat de bouwvergunning voor De Veiling onherroepelijk is. Dit is een mooie stap vooruit! Dit betekent dat er binnenkort gestart gaat worden met de bouw.

Woningtypes
- Rij-/hoekwoningen vanaf € 401.000 v.o.n.
- Rij-/hoekwoningen met 3 bouwlagen vanaf € 460.000 v.o.n.
- Appartementen vanaf € 447.000 v.o.n.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Op de begane grond zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming, waardoor je extra flexibel bent met het inrichten van de woonruimte. Daarnaast hebben alle woningen een eigen privé parkeerplaats.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2019

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er nog 38 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lauteslager Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 030-2315186

Brecheisen Makelaars Vleuten / De Meern B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6663998

Beumer Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6776000

De Keizer makelaars Vleuten

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6774700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing