The Nature

Utrecht Bouw gestart
Van € 283.250 tot € 648.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (12 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 116 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project The Nature

Wil je komend voorjaar verhuizen? Dan is de project The Nature wat voor jou! Deze schitterende appartementen zijn inmiddels opgeleverd en per direct te betrekken.

Project The Nature bestaat uit 52 appartementen en 19 eengezinswoningen welke zijn gelegen in de wijk Terwijde te Utrecht.

Appartementen:
De appartementen in The Nature zijn net even anders. De appartementen hebben een zeer functionele plattegrond met een lichte woonkamer en open keuken, één of meerdere slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging. Momenteel zijn de laatste appartementen van project The Nature in verkoop. Qua aanbod is er ruime keuze van een 2-kamer appartement tot een riant penthouse met 3 slaapkamers.

Zoek jij een appartement gelegen op 10 minuten van het bruisende centrum van Utrecht? Dan is het nieuwbouwproject Nature echt iets voor jou! De locatie is snel te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer. Station Leidsche Rijn Centrum is op enkele minuten loopafstand te bereiken en per auto ben je binnen 5 minuten op de A2.

Leidsche Rijn Centrum ligt op 5 minuten loopafstand. In dit nieuwe stadshart vind je een ruim aanbod aan winkels en horeca. Daarnaast bevindt winkelcentrum Terwijde ook op 5 minuten loopafstand. Kortom aan voorzieningen geen gebrek.

Wil je wonen in The Nature, Terwijde-Utrecht? Dat kan alsnog, neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw februari 2019

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Beumer Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6776000

Waltmann Makelaars & Bedrijfshuisvesting | Qualis

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-2313035
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing