Hooge Steenen - Parkblok

Utrecht Verkoop gestart
Van € 726.250 tot € 835.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 47 (13 beschikbaar)
  • Wonen 180 tot 225 m²
  • Aantal kamers 5 tot 10
  • Perceel 88 tot 112 m²
Blikvanger Nog enkele royale Herenhuizen beschikbaar!!

Project Hooge Steenen - Parkblok

VERKOOP GESTART:

U kunt zich inschrijven via het digitale inschrijfformulier op de website.
Ga naar de website: hoogesteenen.nl en log in, of wanneer u uzelf nog niet had ingeschreven maakt u eerst een account aan.

Royale herenhuizen, centraal in Utrecht

Het Parkblok in Hooge Steenen, een toplocatie
Het Parkblok is onderdeel van project Hooge Steenen, op 10 minuten fietsen van hartje Utrecht en op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. Aan een fraai park in Leidsche Rijn Centrum Oost verrijzen 29 duurzame en royale herenhuizen. Een top locatie nabij uitvalswegen en openbaar vervoer waar je heel lang met plezier kunt blijven wonen en genieten van voorzieningen en cultuur in de omgeving. De 18 fraaie appartementen die onderdeel uitmaken van het plan zijn al verkocht.

Start bouw in de zomer van 2020 verwacht
Dit is de huidige prognose. De makelaar kan je meer vertellen over aantrekkelijke voorwaarden zodat je hier binnen een overzichtelijke termijn duidelijkheid over hebt.

Fantastisch wonen
De herenhuizen zijn 180 tot 225 m2 groot over 4 woonlagen, met wisselende plafondhoogten tot 4 meter. Stijlvolle trappen en vide geven een bijzondere beleving. Schitterende baksteen architectuur, fraaie details en een afwisselend straatbeeld met erkers en Franse balkons. Het klassieke karakter uit de 19e eeuw, duurzaamheid en comfort van nu.
Aan de achterzijde van de woning kan je genieten van een heerlijke tuin, met handig achterpad, de meeste met berging. Bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats én (kelder)berging in de parkeergarage. Uiteraard zijn de woning duurzaam gebouwd, met uitstekende isolatie, gasloos en zonnepanelen op het dak. De prijzen zijn vanaf €725.000,- v.o.n. Bekijk de beschikbare woningen op de projectwebsite.

Wonen & werken of levensloopbestendig? Het kan!
Veel opties maken de woningen geschikt voor elke doelgroep, zoals een woonhuislift, extra slaapkamers of praktijk aan huis. Een uitbouw, eigen opgang vanuit de parkeergarage/kelderberging of oplaadpunt voor een elektrische auto, dat kan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Leidsche Rijn Centrum Oost

Deze wijk behoort tot het centrum van Leidsche Rijn en ligt uiteraard aan de oostelijke zijde ervan. De wijk onderscheidt zich van andere wijken in Leidsche Rijn door de levendigheid en compacte, stedelijke bebouwing. De straatjes en het hoogteverschil doen je straks wellicht denken aan de binnenstad. En zoals de naam Parkblok al zegt: aan een royaal park. Mensen zitten op bankjes voor de deur, planten groeien langs de gevel en kinderen spelen op straat of in het park. Een praatje is zo gemaakt.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 47 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing