Rijnvliet Midden fase 4 A

Utrecht Bouw gestart
Van € 439.000 tot € 729.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 54 (1 beschikbaar)
 • Wonen 142 tot 189 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 192 tot 352 m²

Project Rijnvliet Midden fase 4 A

Nog een paar bouwnummers beschikbaar
Vele kopers gingen je voor en zeiden volmondig "JA" tegen het kopen van een woning in Rijnvliet. Er zijn nog slechts een paar woningen beschikbaar. Ook voor jou de mogelijkheid om alsnog een woning te bemachtigen. Heb je belangstelling in deze fase? Neem dan contact op met de verkopende makelaarskantoren. Zij kunnen jou voorzien van de actuele beschikbaarheid en je nader informeren.

Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

Fase 4A bestaat uit de volgende woningtypes:
- 16 Tussenwoningen
- 10 Hoekwoningen
- 22 Tweekappers
- 6 Luxe vrijstaande villa's

Heb je deze fase gemist en wil je ook graag wonen in Rijnvliet? Schrijf je dan in op de projectwebsite en we houden je op de hoogte.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop november 2018
Start bouw oktober 2019

Nieuws

 • 14 november 2019

  Rijnvliet Utrecht volop in ontwikkeling

  Inmiddels hebben de kopers van Rijnvliet fase 1 en 2 intrek genomen in hun nieuwe woning. Zij genieten volop van het wonen in deze groene en waterrijke omgeving. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van fase ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 24 juni 2019

  Laatste woningen | Rijnvliet Midden fase 4, Utrecht

  Het nieuwbouwproject Rijnvliet is onderverdeeld in diverse deelplannen. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 23 mei 2019

  Nog enkele woningen beschikbaar | Rijnvliet Midden fase 4, Utrecht

  De unieke wijk Rijnvliet ligt aan de westkant van Utrecht. Het is een wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je dichtbij de stad, in een ruime woning in een groene en ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lauteslager Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:00
Bel 030-2315186

Brecheisen Makelaars Vleuten / De Meern B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6663998

De Keizer makelaars Vleuten

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 030-6774700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads