Eiland C - Veenendaal Oost

Veenendaal Verkoop gestart
Van € 330.900 tot € 478.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 38 (9 beschikbaar)
  • Wonen 141 tot 160 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 154 tot 322 m²

Project Eiland C - Veenendaal Oost

BEKIJK DE 360 GRADEN IMPRESSIES VAN DE TUSSENWONINGEN! ZO KUN JE AL ECHT 'RONDKIJKEN' IN WAT JOUW TOEKOMSTIGE DROOMWONING IS. GEINTERESSEERD? KIJK OP DE PROJECTSITE VOOR MEER INFORMATIE EN SCHRIJF JE ONLINE IN VOOR DE WONINGEN VAN JOUW VOORKEUR.

UNIEK WONEN OP EEN UNIEKE LOCATIE!
Op zoek naar rust, ruimte, groen, water en een huis dat in alle gemakken voorziet? Dan kan jouw droomhuis zo maar eens op Eiland C in Veenderij staan.
Wonen op je eigen eiland, wat een bijzonder gevoel geeft dat! Je ziet Veenderij al liggen als je Veenendaal-oost binnen komt rijden over de Van Essenlaan, sfeervolle eilanden omringd door water. Allemaal uniek met een eigen stijl en uitstraling met een grote variëteit aan kleuren, materialen en vormen. Een speelse opzet die de uitstraling van het eiland verder vergroot.

Er worden verschillende woningtypen gerealiseerd, namelijk twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen en hoekwoningen. De woningen worden aangesloten op het systeem van de Duurzame Energie Veenendaal-Oost. Dit systeem zorgt voor een gasloze woning met vloerverwarming én -koeling op de begane grond en eerste verdieping van de woningen. Met de talloze kopersopties kan je de woning helemaal op jouw persoonlijke woonwensen aanpassen.

OVER EILAND C
Het nieuwbouwproject Eiland C is gelegen in het zuidelijke deel van Veenderij in het hoekje van de Meentdijk en de Dragonderweg. Dit deel van Veenderij heeft de naam “Weteringse Zoom” meegekregen. Karakteristiek aan de Weteringse Zoom zijn de kleine eilanden die omgeven zijn door water. De bebouwing kent een dorpse korrelgrootte met een informele opzet door de wisselde rooilijnen en individuele uitstraling. Door te bouwen met natuurlijke materialen wordt bijgedragen aan de landelijke sfeer. De taluds en waterranden zijn overwegend groen

DE WONINGEN
Op Eiland C komen er 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 blokken van 6 eengezinswoningen. De totaal 38 woningen bevinden zich in het achterste deel van het plangebied Veenderij. Eiland C, lekker verkeersluw omdat het gemotoriseerde verkeer uit bestemmingsverkeer bestaat. De passerende fietsers en voetgangers die onderweg zijn van en naar De Groene Grens versterken het gevoel van de rust en de ruimte van het wonen naast De Groene Grens. De beleving van wonen op een eiland, aan het water wordt versterkt door de mogelijkheid van een eigen vlonder aan het water.

De door Visser & Bouwman ontworpen woningen zijn kenmerkend door de individuele architectuur met oog voor detail. De 14 twee-onder-een-kapwoningen en 4 van de 8 hoekwoningen grenzen met de tuin aan het water. De 16 tussenwoningen zijn met ca. 140 m² bijzonder ruim van opzet.

LIV WOONBELEVINGSCENTRUM
Wil je alvast een beleving krijgen bij de ruimte in deze woningen? Neem alvast een kijkje in woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen en beleef de woningen van Eiland C op ware grootte.
De modelwoningen in LIV zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Eiland C.
Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat deuren en suite doen met de woonkamer.
Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes.
Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 10:00
Bel 085 - 0707700

Rozeboom makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0318-414051

Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 0318-524123
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing