Archipel fase 1

Veenendaal Verkoop gestart
Van € 549.500 tot € 605.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (1 beschikbaar)
  • Wonen 179 tot 182 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 368 tot 536 m²

Project Archipel fase 1

Bouw fase 1 gestart!
Wees er snel bij, er zijn nog enkele vrijstaande woningen beschikbaar!

In Veenendaal-oost bouwen wij aan een nieuwe wijk met vrijstaande, twee-onder-een-kap en bungalow woningen op een eiland, omgeven en doorsneden door kanalen en sloten.
Alle woningen liggen dus aan of bij het water, waardoor iedereen in de wijk kan genieten van rietkragen, eenden, waterhoentjes en vissen. In de zomer spiegelt de zon zich in het wateroppervlak en ’s winters vormt zich een mooie ijsbaan, pál naast de deur.

Kenmerken
- Keuze uit wonen aan of bij het water
- Gasloos en energiezuinig
- Standaard zonnepanelen
- Veel wooncomfort door warmte en koeling via de vloer
- Parkeerplaatsen op eigen terrein

De locatie
Jouw woning op Archipel ligt aan de Zuidoostelijke rand van Veenendaal, pal aan De Groene Grens, de natuurlijke zone die Veenendaal scheidt van Ede. Dit voormalige agrarische gebied is ingericht voor recreatie, met ruimte voor sport en ontspanning, heerlijk fietsen en wandelen met of zonder hond.
Overigens is ligt ook een compleet sportpark op een paar minuten fietsen door rustige wijken, dus opgroeiende kinderen kunnen gewoon veilig op de fiets naar voetbal, hockey of tennis.

Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit de Archipel gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets is het nog geen tien minuten. Ook rijdt er een streekbus. In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor zo’n beetje alle dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht.

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij u thuis, dan komen wij graag met u in contact.
De verkoop van dit project wordt verzorgd door Ditters Makelaars (0318-52 99 68) en Vastgoed Concept Makelaars (0318-50 43 45)

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2018

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ditters Makelaars Veenendaal

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-529968
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing