Wonen in de Fonteinkerk

Voorburg Verkoop gestart
Van € 589.000 tot € 1.249.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (19 beschikbaar)
  • Wonen 103 tot 214 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Wonen in de Fonteinkerk

** De verkoop start op zaterdag 5 september, kijk voor meer informatie op de projectwebsite **

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras. Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats.

De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden.

Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2020

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Wonen in de Fonteinkerk

Van € 589.000 tot € 1.249.900 v.o.n.