Park Vronesteyn 2271 HS Voorburg

Van € 1.424.850 tot € 1.729.850 v.o.n.

Project Park Vronesteyn

Park Vronesteyn is een kleinschalige ontwikkeling ontworpen met oog voor details en een voorliefde voor historische stijlkenmerken. Dat ziet u direct. Architectenburo Van Vliet uit Leidschendam heeft de uitbreiding van de Oranjerie en de overige drie royale villa’s ontworpen. Luxe, comfortabele, moderne villa’s die voldoen aan hedendaagse, hoge eisen. Wie straks binnenstapt in één van de villa’s voelt direct de ruimtelijkheid, ervaart het licht en de schoonheid. De indeling, woonkamer en leefkeuken maken de begane grond een fijne plek. Ook op de verdieping ervaart u dit wooncomfort waar u altijd van heeft gedroomd.

Villa Oranjerie
Rijksmonument de Oranjerie heeft een hoge monumentwaarde als historisch functioneel onderdeel van de buitenplaats Eemwijk. Dit bijzondere gebouw is één van de vier villa’s van Park Vronesteyn. Een eigentijdse aanbouw zorgt voor extra woonplezier naast de twee volwaardige woonlagen. De aanbouw is visueel ‘los’ geplaatst. Hierdoor komt het oorspronkelijke aanzicht van de Oranjerie sterker naar voren. Villa Oranjerie wordt tevens uitgevoerd met een fraai souterrain met ruime stahoogte, voorzien van een grote lichtstraat voor natuurlijke lichtinval, een mooie werkplek of sportruimte.

Van binnenuit zijn de twee gebouwen verbonden via een glazen doorgang. In het ‘bestaande’ deel is op de begane grond een ruime living gesitueerd met een open keuken. Via een stijlvol uitgevoerde houten trap begeeft u zich naar de tweede verdieping. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers, een ruime badkamer en separaat toilet. In de nieuwe aanbouw treft u nog een slaapkamer en badkamer aan. Dit maakt de Oranjerie uitermate geschikt als multifunctionele villa. Praktisch voor nu én voor later.

Villa Olive
Wat opvalt aan deze moderne villa is het speelse verloop. Dit geeft lucht en ruimte tussen de villa’s en het versterkt de beleving van het wonen aan een groene buitenplaats. De kleurencompositie van de gevelmaterialen in donkere en lichte aardse tonen geven de villa een stoere en eigentijdse stijl.

Villa Sienna
De symmetrische opzet van de villa maakt dat de kavel optimaal benut wordt en de villa fraai in de omliggende eigen tuin ligt. De villa heeft een klassiek moderne stijl met een warme, licht oranje steen. De bijzondere kap benadrukt de unieke vormgeving van deze villa.

Villa Jasmine
Als achterste villa sluit deze het gezamenlijke erf af. De vorm van de moderne villa beweegt mee met het perceel waardoor er optimaal van de ruimte rondom gebruik wordt gemaakt. Deze villa heeft een extra grote tuin die desgewenst in twee delen opgedeeld kan worden. Met een witgeschilderde bakstenen gevel en donkere kozijnen past de villa prachtig in het geheel.

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Oranjerie

  Vrijstaande woning € 1.424.850 v.o.n.
  • wonen 177 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Park Vronesteyn 12 BNR 1 177 m² wonen 5 kamers € 1.424.850 v.o.n.
 • Jasmine

  Vrijstaande woning € 1.729.850 v.o.n.
  • wonen 245 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Park Vronesteyn 12 BNR 4 Verkocht 245 m² wonen 7 kamers € 1.729.850 v.o.n.
 • Olive

  Vrijstaande woning € 1.639.850 v.o.n.
  • wonen 248 m² wonen
  • aantal kamers 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Park Vronesteyn 12 BNR 2 Verkocht 248 m² wonen 6 kamers € 1.639.850 v.o.n.
 • Sienna

  Vrijstaande woning € 1.674.850 v.o.n.
  • wonen 246 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Park Vronesteyn 12 BNR 3 Verkocht 246 m² wonen 7 kamers € 1.674.850 v.o.n.