De Frederik

Wassenaar Oplevering gestart
Van € 815.000 tot € 835.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 41 (geen beschikbaar)
 • Wonen 189 m²
 • Aantal kamers 4

Project De Frederik

Grandeur, dat is wat De Frederik uitstraalt. Zowel buiten als binnen. Dankzij de kleinschaligheid, de bijzondere gevel, de prachtige binnentuin en de riante terrassen. Opvallend zijn de grote raampartijen die niet alleen zorgen voor veel licht in de woning maar ook de buitenbeleving naar binnen haalt.

Resideren in een royaal en exclusief appartement op een prachtige en uitstekend bereikbare locatie op loopafstand van het centrum van Wassenaar.
De Frederik is een exclusief en kleinschalig woongebouw, met een prachtige binnentuin en riante privé-terrassen die voorzien zijn van structurele beplanting.
Zo comfortabel wonen als u zich maar wensen kunt, doet u in dit riante hoek-appartement dat over twee badkamers, drie slaapkamers, een ruime berging en twee parkeerplaatsen in de garage onder het complex beschikt.

Dankzij de hoekligging geniet u van veel zon en licht. De indeling van de appartementen kunt u met diverse opties geheel op uw wensen en behoeften afstemmen. In de riante woonkamer/keuken van 68 m2 zijn tal van ruime keukenopstellingen mogelijk. Bijvoorbeeld een groot kookeiland met een geïntegreerde bar.

De bouw van de Frederik is op 1 februari 2018 gestart en verloopt voorspoedig.
De oplevering van de woningen is gepland in het 3e kwartaal van 2019. De woningen worden gebouwd met een afbouwgarantie van SWK. Als u een appartement koopt bij De Frederik heeft u dus wél de voordelen van nieuwbouw (zoals een volledig nieuwe en hoogwaardige afwerking in een energieneutraal gebouw), maar niet de onzekerheid dat het project misschien niet door zal gaan.

Hoogwaardige kwaliteit

Het woongebouw is ontwikkeld op basis van de uitgangspunten van WoonKeur. Met dit kwaliteitskeurmerk zijn de hoogwaardige gebruikskwaliteit, inbraakwerendheid, sociale veiligheid, toegankelijkheid, flexibiliteit, aanpasbaarheid en de levensloopgeschiktheid nagenoeg geborgd.

Foto's

Omgeving

Omringd door natuurschoon.
Grote tuinen, collectieve parken, buitenplaatsen en landgoederen in de directe omgeving van een uitgestrekt duinenlandschap. In Wassenaar is het prachtig wonen. Binnenkort kunt u er aan de Generaal Winkelmanlaan vorstelijk wonen. Op de plek waar zich ooit het landgoed van Prins Frederik van Oranje-Nassau (1797-1881) heeft bevonden realiseren Waaijer Projectrealisatie en BAM Woningbouw De Frederik, een exclusief woongebouw met veertig luxe appartementen.

Dorpscentrum van Wassenaar.
In De Frederik wordt u op uw wenken bediend. Het exclusieve wooncomplex bevindt zich vlak bij het gezellige dorpscentrum van Wassenaar. Zowel winkels, restaurants en cafés als zorgvoorzieningen vindt u op loopafstand van uw luxe appartement. Om lekker te kunnen zwemmen in het Sterrenbad of gebruik te maken van de sportfaciliteiten van Njoy Fitness hoeft u alleen maar uw voordeur achter u dicht te trekken. Ook de Haagse Golf & Countryclub bevindt zich nagenoeg om de hoek en vindt u het wandelgebied op landgoed De Paauw op 200 meter afstand.

Bereikbaarheid.
In De Frederik woont u niet, maar resideert u. Uw exclusieve appartement bevindt zich op een toplocatie die ook nog eens uitstekend bereikbaar is. Vlak naast de deur geniet u van groen, een uitgestrekt duinlandschap en alle voorzieningen die u zich maar wensen kunt. Wilt u uitgebreider shoppen of cultuur snuiven? Met de auto rijdt u via de Prinsenweg en de Paauwlaan zo de N44 op en bent u binnen een kwartier in het centrum van Den Haag of Leiden. De binnenstad van Amsterdam ligt op slechts veertig autominuten afstand en met een half uur bent u op Schiphol.

Vorstelijk wonen op koninklijke grond.
De vergeten prins’, zo wordt Prins Frederik van Oranje-Nassau (1797-1881) wel genoemd. Wellicht heeft dat te maken met zijn onkreukbare imago. Dat de overhaaste aftocht uit Brussel van het Nederlandse leger in september 1830 op zijn bevel plaatsvond, weet bijna niemand meer. Dat dit was om een bloedbad onder weerloze burgers te voorkomen ook niet.

En dat hierdoor de Belgische Afscheiding op 4 oktober 1830 kon worden uitgeroepen al evenmin. Zijn leven lang is Frederik naast de troon blijven staan. Voor al dan niet regerende familieleden is hij als steun en toeverlaat van onschatbare waarde geweest. Na de troonsafstand van zijn vader in 1840 trok Frederik zich grotendeels uit het openbare leven terug op zijn landgoed in Wassenaar.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop februari 2017
Start bouw september 2017
Start oplevering september 2019

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • H

  Galerijflat Van € 815.000 tot € 835.000 v.o.n.
  • wonen 189 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 23) Verkocht 189 m² wonen 4 kamers € 764.400 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 37) Verkocht 189 m² wonen 4 kamers € 783.600 v.o.n.

Verkoopmakelaar

i4 Housing B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel +31705117571
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Frederik

Van € 815.000 tot € 835.000 v.o.n.