NIEUWE DORP

Zoetermeer Bouw gestart
€ 364.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 189 (geen beschikbaar)
  • Wonen 109 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 104 tot 121 m²

Project NIEUWE DORP

DE VERKOOP VAN DE TWEEDE FASE ÉÉNGEZINSWONINGEN IS GESTART!!

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de projectwebsite nieuwedorp.nl

Omarmd door de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Vastgoedontwikkeling project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen en 24 royale twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast komen er ook 69 appartementen voor de koop beschikbaar. Wil je meer weten over het project, kijk voor meer informatie op de woningzoeker en laat alvast je voorkeur voor bouwnummer achter!

Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Tikkertje spelen op straat, het gras maaien op zaterdag of een gezellige buurtbarbecue in je eigen achtertuin. Wonen in een dorp heeft zo z’n charme. Dat geldt zeker ook voor wonen in de stad. Een drankje doen op het terras, uitgaan met vrienden of een dag heerlijk shoppen. Voor wie niets wil missen van de levendigheid in de stad en toch wil genieten van de rust in een dorp is er Nieuwe Dorp. Hier vind je het beste van beide op één woonadres!

Locatie & Omgeving
Nieuwe Dorp is een ruim en groen opgezet plan. Hier kun je de hele dag heerlijk buiten zijn. En wat dacht je van uitwaaien op het strand, een avond naar het theater of met de kids naar een familiepark. Op nog geen half uur rijden van Den Haag hoef je je geen moment te vervelen.

Woningtype
Ingesloten tussen de A12, de Jan Steenlaan en de Rokkeveenseweg realiseert Ten Brinke Group het project Nieuwe Dorp in Zoetermeer. Op deze locatie ontwikkelen we 96 moderne rijwoningen, 24 royale twee-onder-een-kapwoningen en 69 appartementen. Nieuwe Dorp kent een ruim en groen opgezet plan. Hier vind je de ruimte om heerlijk buiten te zijn. Wandelen, fietsen, sporten of spelen: geniet je van het buitenleven met vrienden, familie en de kinderen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2020
Start bouw januari 2021
Verwachte oplevering februari 2022

Woningtypen

Van de 189 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Schieland Borsboom regio Zoetermeer

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 079-3163366

Schieland Borsboom regio Den Haag

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 070-310 71 71

Schieland Borsboom regio Rotterdam

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010-3110011
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing