Krekenpark fase 3

Zuidland Verkoop gestart
Van € 479.000 tot € 598.400 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (2 beschikbaar)
  • Wonen 160 tot 190 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 232 tot 313 m²

Project Krekenpark fase 3

DE PRE-SALE IS GESTART

Riant wonen in een groene en waterrijke omgeving, omringd door de rust en ruimte van uitgestrekte weidse landschappen en het recreatiegebied de Bernisse. Dit kan aan de rand van Zuidland, op nog geen kwartier afstand van grotere plaatsen als Spijkenisse, Hellevoetsluis en slechts een half uur van Rotterdam.

In het plan Krekenpark worden 53 vrijstaande- en geschakelde woningen gerealiseerd. Fase 1 en 2 zijn al succesvol verkocht. In fase 3 worden dezelfde prachtige watervilla’s als in fase 1 gebouwd. Deze liggen direct aan de nieuwe Kreek die door de wijk meandert. Alle watervilla’s zijn gunstig geprojecteerd ten opzichte van de bezonning met een royaal terras van circa 22m² - 45m², een eigen oprit voor minimaal twee auto’s en geen zorgen over het groen rondom uw woning, dit wordt door de gemeente onderhouden. Deze woningen zijn ideaal voor kandidaten die van natuur en groen houden, maar er zelf geen omkijken naar willen hebben.

Fase 3: Wonen in een decor van groen en water

Aan de noordoostzijde van het plangebied worden in fase 3 zeer royale watervilla’s gerealiseerd. Kenmerkend voor deze tweelaags woningen is de unieke ligging, waarbij de grote uitkragende terrassen een bijzonder uitzicht geven over het water en richting de polders.

De woningen:

De royale tweelaagse geschakelde watervilla’s meten in de basis maar liefst 160m² en hebben grote privé terrassen aan het water van 22m² of zelfs 42m². Voor de deur kunt u op eigen terrein minimaal twee auto’s kwijt.

De vrijstaande watervilla’s zijn eveneens tweelaags en hebben in de basis een woonoppervlakte van 195m² en de ruime terrassen zijn ca. 45m² groot. Voor de deur kunt u op eigen terrein minimaal twee auto’s kwijt.

Voor zowel de twee-onder-één-kap-woningen als de vrijstaande woningen gelden bijzondere uitbreidingsopties. Zo kunt u op de begane grond een slaapkamer en badkamer realiseren. Of de voorbereidingen alvast laten treffen zodat dit later gemakkelijk te realiseren is. Ook zijn er verschillende uitbouwopties voor de woonkamer, kunnen er slaapkamers worden toegevoegd en kan er een vergrootte berging worden gerealiseerd.

De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, vloerverwarming en koeling, gebalanceerde ventilatie met warmte terugwinning, douche warmte terugwinning, driedubbele beglazing, een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting. U bent dus helemaal klaar voor de toekomst.

Duurzaamheidshypotheek:
De aankoop van een hoog-energiezuinige woning biedt aanzienlijke voordelen op hypotheekgebied. Zo is uw leencapaciteit € 15.000,- ruimer, heeft u bij diverse banken recht op rentekortingen en betere hypotheekvoorwaarden. De Hypotheekspecialisten van onze hypotheekpartner NEXTHome vertellen u graag hoe u in uw situatie het beste kunt profiteren van deze gecombineerde voordelen. Kijk voor meer informatie over NEXTHome en uw Duurzaamheidshypotheek op onze site krekenpark.nl

De prijs van de woning is inclusief:

- Koop van het energiezuinige Klimaatgarant EPC 0 systeem ( er wordt net zoveel energie opgewekt als er nodig is voor verwarmen, warm water en koelen)
- 5-jarig onderhoud aan dit systeem
- Een keuken ter waarde van € 8.000,- of € 10.000,-
- Sanitair inclusief wastafelmeubel, bad en inloopdouche
Koopt u de keuken niet, dan krijgt u de volledige € 8.000,- of € 10.000,- retour.

BIJZONDERHEDEN VAN DE WATERVILLA’S:

- Verstandige investering: toekomstproof, gasloos en EPC 0 (één van de hoogste energiezuinigheidsgraden), dus geen zorgen over toekomstige investeringen voor verdere verduurzaming;
- Uniek wonen, ruim en met vele indelingsvarianten;
- Lagere totale hypotheek- en woonlasten door hoge energiezuinigheidsgraad;
- Duurzaamheidshypotheek met tal van hypotheekvoordelen.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing