Boerenhof

Zwaanshoek Verkoop gestart
Van € 585.000 tot € 775.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (15 beschikbaar)
  • Wonen 183 tot 200 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 260 tot 625 m²

Project Boerenhof

Zoek je rust en ruimte, een groene en landelijke omgeving, maar wil je toch wonen in de Randstad ?

Na de ontwikkeling van de eerste fase van de Hofstede in 2014 komt nu een nieuwe fase, het project ‘Boerenhof‘, in de verkoop. Ook deze woningen grenzen direct aan het Park Zwaanshoek.
Boerenhof wordt een bijzonder kleinschalig en milieubewust bouwplan waarin ruim en luxe wonen centraal staat. De woningen worden verdeeld over verschillende vrijstaande woonblokken. Doordat de woningen zonder gasaansluiting worden gebouwd, woon je niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig.
De vijftien woningen in dit project liggen bij de entree van het park Zwaanshoek. Dit park is de verbinding tussen het park de Boseilanden langs de Spieringweg en de duinen. Het Duinpad is het fietspad dat in dit park ligt en is de verbinding van de duinen met de recreatiegebieden rond Hoofddorp.

De ligging is landelijk, je kunt dus zo vanuit de woning het recreatiegebied in wandelen en genieten van het water, vergezichten en talloze wandelpaden.

De ontsluitingsweg de Hofstede op de Hanepoel is een 30 km weg, hetgeen eveneens bijdraagt aan het landelijk wonen gevoel.

Woningtypes
Het Boerenhof bestaat uit 15 woningen, 8 twee-onder-één kapwoningen, 4 geschakelde villa’s en 3 vrijstaande villa’s. De twee-onder-één kapwoningen en de villa’s zijn allen gelegen op grote percelen en hebben een royale maatvoering. Ruimte is hier het sleutelwoord. De oppervlaktes zijn zowel op de begane grond als op de verdieping zeer ruim bemeten.

De totale gebruikersoppervlakte van de twee-onder-één kapwoningen bedraagt circa 183 m² en van de villa’s circa 200 m².

De prijzen variëren van € 585.000 vrij op naam tot € 775.000,- vrij op naam.

Ligging
Het bouwplan ligt in het dorp Zwaanshoek aan de westzijde van de Haarlemmermeer, dichtbij de Ringvaart. Aan de andere kant van de Ringvaart ligt het dorp Bennebroek dat nu onderdeel is van de Gemeente Bloemendaal. Ook de steden Haarlem en Amsterdam liggen dichtbij en via de N205 ben je slechts 14 kilometer verwijderd van Schiphol.

Alle voorzieningen waaronder winkels, scholen en sportclubs zijn op korte afstand van Hoofddorp, het naastgelegen Bennebroek of Zwaanshoek zelf.

Voor meer informatie of inschrijven ga naar

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020
Verwachte start bouw augustus 2020

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 15 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Boerenhof

Van € 585.000 tot € 775.000 v.o.n.