Karnemelksweg 5 E 3749 AH Lage Vuursche

  • Verkocht
€ 125.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 juni 2020
Verkoopdatum
9 juli 2020
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Op een prachtige eigen bosperceel van 1.580m² ligt deze in het groen verscholen, eenvoudige recreatie stacaravan. Deze plek is een unieke kans voor liefhebbers van rust en privacy midden in NL!
Via een lange afsluitbare oprijlaan (recht van overweg) is het eigen bosdomein te bereiken. Het terrein wordt omgeven door andere ruime particulieren bosterreinen en is vanaf de openbare weg niet zichtbaar. De eenvoudige opstal is voorzien van water, elektra en afvoer en heeft een gebruiksoppervlakte van circa 35m².

De bestemming van het terrein is natuur en bos (N-BO) met aanduiding ‘verblijfsrecreatie’ (VR) en heeft de navolgende bestemmingsomschrijving:
De op de plankaart voor 'Natuur en bos' aangegeven gronden zijn bestemd voor:
bos, bebossing en productie van hout; behoud, herstel en ontwikkeling van landschappelijke en natuurlijke waarden; verblijfsrecreatie in de vorm van stacaravans en chalets. Ten aanzien van de bebouwing gelden de volgende bepalingen: De bouwhoogte van stacaravans, chalets en de daarbij behorende bijgebouwen mag niet meer bedragen dan de bestaande bouwhoogte; De oppervlakte van stacaravans, chalets en de daarbij behorende bijgebouwen mag niet meer bedragen dan de bestaande oppervlakte van 35m² op het betreffende perceel.

Het landschap in de gemeente wordt gedomineerd door de Utrechtse Heuvelrug. De Utrechtse Heuvelrug is het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Met de centrale ligging in Nederland, tegen de Randstad, is de Heuvelrug het grootste bosgebied in west Nederland. De kern Lage Vuursche ligt midden in uitgestrekt bosgebied en vervult een belangrijke recreatieve functie. Door de centrale ligging is de Utrechtse Heuvelrug in toeristisch opzicht van bovenregionale betekenis. Dit geldt vooral voor de Lage Vuursche en omstreken. Het beschermde dorpsgezicht van Lage Vuursche met de diverse horecavestigingen heeft, in samenhang met het omliggende boslandschap en de aanwezige cultuurhistorie, een grote aantrekkingskracht. Het bosgebied wordt gebruikt voor allerlei recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden en hardlopen. De sport(atletiek)clubs uit Baarn en Hilversum maken van de bossen gebruik als trainingslocatie. Het voorzieningenniveau (aanbod van paden, routes en parkeerplaatsen) is relatief hoog.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 125.000 kosten koper
Status
Verkocht
Permanente bewoning
Permanente bewoning is niet toegestaan

Bouw

Soort woonhuis
Stacaravan, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
35 m²
Perceel
1.580 m²
Inhoud
90 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kadastrale gegevens

BAARN F 794
Kadastrale kaart
Oppervlakte
1.580 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In bosrijke omgeving
Tuin
Tuin rondom
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.